Basisschool Megelsheim

Basisschool Megelsheim

Welkom op de website van Basisschool Megelsheim. Ontdek onze school en leer ons beter kennen!

Onze school Ons onderwijs Voor ouders Werken bij Megelsheim Informatie Contact

Wie zijn wij?

Op onze school vieren we successen en zetten we samen de schouders eronder. Iedereen is welkom en we leren onze omgeving graag nóg beter kennen. Ons gebouw geeft iedereen de ruimte om te blijven groeien. Basisschool Megelsheim bevindt zich op een prachtige locatie tussen het groen, waar onze kinderen tot bloei komen!

Onze school

ANGY-0124.jpg

Daag elkaar uit om het beste uit jezelf te leren halen

Onze school is een bijzondere plek waar we elkaar uitdagen om het beste uit onszelf te halen. Voel de ruimte om je te ontwikkelen en van elkaar te leren. Vanuit een fijne en rustige werksfeer gaan we met elkaar aan de slag om iedere dag weer een stap verder te komen.

Ons onderwijs

Wij zijn er trots op dat we onderdeel uitmaken van Dynamiek Scholengroep. Samen met 17 andere scholen uit de buurt dagen we elke dag duizenden kinderen uit om de beste versie van zichzelf te worden. Het stafbureau van Dynamiek inspireert en faciliteert, zodat wij zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan het belangrijkste van alles: Kinderen voorbereiden op de toekomst en ze  het zelfvertrouwen en de kennis en kunde te geven om hun dromen na te jagen en hun hart te volgen. 

Meer over Dynamiek