Nieuwe leerling

Welkom bij Megelsheim

Ben je nieuw op Basisschool Megelsheim? Kom eens een kijkje nemen! Wil je hiervoor een afspraak maken? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Je bent van harte welkom tijdens ons open huis op maandag 15 januari om 15:00 uur!

Kennismaken met onze school

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met onze school! We laten je dan ook graag de school zien en vertellen je graag meer over onze werkwijze. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Neem contact op

Aanmelden 

Ouders van nieuwe kleuters

Voor het aanmelden van nieuwe kleuters is er jaarlijks een aanmeldmoment. Je kunt jouw kind ook inschrijven via het aanmeldingsformulier.

Aanmeldingsformulier

Je meldt je kind aan bij Basisschool Megelsheim door het invullen van het aanmeldingsformulier via onderstaande knop. Wij vragen je, wanneer mogelijk dit formulier persoonlijk af te komen geven op onze school. Dan plannen we meteen een afspraak in voor het intakegesprek.  

Aanmeldingsformulier downloaden

Jouw kind in de loop van het schooljaar aanmelden

Wanneer je jouw kind in de loop van het schooljaar wilt aanmelden op onze school, bijvoobeeld in verband met een verhuizing, kun je contact opnemen met Hubertine Dirkx  (kwaliteitsteamlid groep 1 t/m 4) of Sanne Verbeek (kwaliteitsteamlid groep 5 t/8). Na de aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging.  

info@megelsheim.nl