Aanmelden

Welkom op bs Megelsheim!

Aanmelden schooljaar 2022-2023:

Een paar weken geleden heeft u van gemeente Horst aan de Maas een brief ontvangen over het aanmelden van uw zoon of dochter op school.  Vanwege de coronarichtlijnen zijn we helaas beperkt in onze mogelijkheden.

De aanmeldingen kunnen vóór 28 januari schriftelijk worden afgeleverd bij school. Graag adresseren aan Petra van Well (administratief medewerker).

Voor nieuwe ouders willen we bekijken of het mogelijk is jullie een korte rondleiding te geven op het aangegeven tijdstip (maandag 17 januari tussen 14.30 en 16.30 uur). Deze korte rondleiding zal gegeven worden door Hubertine Dirkx (kwaliteitsteamlid) of Miriam Hoedemaekers (directeur). Aanmelden hiervoor kan via: info@megelsheim.nl. U krijgt dan per mail een bevestiging met daarin aangegeven welk tijdstip u op school wordt verwacht. Dit is dan ook tevens de mogelijkheid om de aanmelding persoonlijk te overhandigen. Indien de behoefte te groot is kan het zijn dat afgeweken moet worden van de geplande dag en tijdstip. Dat wordt dan met u afgestemd.

Heeft uw vragen of opmerkingen dan kunt u zich richten tot Hubertine Dirkx (Hubertine.dirkx@dynamiek.nu).

Voor ouders die in de loop van een schooljaar willen aanmelden

Ouders die hun kind in de loop van het jaar willen aanmelden (bijv. in verband met een verhuizing) kunnen contact opnemen met Hubertine Dirkx via hubertine.dirkx@dynamiek.nu. Na de aanmelding ontvangen de ouders een schriftelijke bevestiging.

Het aanmeldingsformulier

U kunt uw kind aanmelden voor onze school met behulp van onderstaand aanmeldingsformulier. Wij verzoeken u, indien mogelijk, het formulier persoonlijk af te komen geven op school. We kunnen dan meteen een afspraak maken voor een intakegesprek. Klik op de link voor het aanmeldingsformulier.